Werkervaring

In chronologische volgorde met terugwerkende kracht:

Docent Social Work
Hogeschool Arnhem Nijmegen | Nijmegen
november 2018 – juli 2019

Taken:
– Onderwijsuitvoering:
Voorbereiden en uitvoeren van lesuren Themadeel aan een stamgroep 1e jaars studenten van de nieuwe opleiding Social work.
– Studieloopbaanbegeleiding
Begeleiden van het leerproces van individuen of groepen en coachen en beoordelen van studenten bij de uitvoering en de voortgang van studieopdrachten.
– Toetsen van leerresultaten, beoordelen van de ontwikkeling van praktijkopdrachten en contact onderhouden met stagebegeleiders van studenten uit de stamgroep. Deelname aan de Pilot ‘ Open atelier creativiteitsontwikkeling’: een samenwerkingsproject tussen de HAN en Special Arts waarbij studenten van de HAN samen met mensen met een beperking lessen beeldend vormen volgen.

Founder & co-owner StandUpBox
StandUp V.O.F. | Nijmegen
januari 2018 – Heden

Gedreven door de kernwaarden vitaliteit, duurzaamheid en sociale inclusie zet ik -samen met compagnon Koen – de StandUpBox in de markt via onze webshop. De StandUpBox is een opvouwbare bureau-verhoger van duurzaam gerecycled karton. Ik ben enorm trots op dit project, met mijn ontwerp maken we staand werken voor iedereen haalbaar en betaalbaar.

Vitaliteitscoach
It’s My Life | Den Bosch
december 2017 – Heden

Ik ben gecertificeerd coach (en fan) van het unieke online vitaliteitsplan ItsMyLife. Dit is een digitaal platform waarmee deelnemers fitcoins kunnen verdienen; een digitaal beloningssysteem waarmee gezond gedrag gestimuleerd wordt. Ik deel de missie van It’sMyLife om in 2021 het zitgedrag van 100.000 kantoorwerkers van gemiddeld 8.7 uur per dag terug te hebben gebracht naar minder dan 4 uur per dag.

WordPress websitecoach
AHA co-creatie | Nijmegen
januari 2012 – mei 2019

Als zelfstandig ondernemer heb ik diverse particulieren en bedrijven gecoacht bij het realiseren van hun website met WordPress. Via mijn unieke concept SamenWebsiteMaken coachte ik klanten richting een succesvolle website. Ik geloof in de kracht van co-creatie en de leerstijl learning-by-doing. Via individuele sessies, workshops en cursussen over WordPress, content schrijven, zoekmachineoptimalisatie en online marketing heb ik veel mensen geholpen bij de realisatie van hun website.

Projectleider/implementatieconsultant
Fysiotherapeutennetwerk Fysiz | Rosmalen
augustus 2010 – december 2011

Door mijn gezondheidskundige opleiding en omdat ik inmiddels specialist Learning Magagement Systeem was, heb ik aan de wieg gestaan bij de ontwikkeling van de eHealth-applicatie MijnFysioOnline. Een online ‘behandel’- omgeving waarbij de functionaliteiten van het LMS werden ingezet als aanvulling op de reguliere behandeltrajecten.

E-learning ontwikkelaar en consultant
Maassen Consulting | Cuijk
augustus 2008 – augustus 2010

Samen met designers en so ware-engineers ontwikkelde ik online leeroplossingen voor diverse klanten. Mijn taken bestonden uit het inhoudelijk meedenken over didactische concepten, leerinhoud schrijven, onderwijskundig advies geven en implementeren van het Leer Management Systeem.

Docent Zorg & Welzijn
Rijn IJssel College | Arnhem
januari 1991 – juni 2006

Als docent Gezondheidskunde/ Huishoudkunde op ROC RijnIjssel gaf ik les aan leerlingen op de opleiding tot Helpende Zorg & welzijn (niveau 2). Daarnaast was ik stagebegeleider en mentor van een aantal groepen. Bovendien stond ik aan de wieg van vernieuwing van het onderwijs. Zo heb ik een groot aantal e-learningmodules ontwikkeld i.s.m. de leverancier van het Learning Content Management Systeem.

Docent Verzorging
V.S.O. Tarcisiusschool | Nijmegen
augustus 1991 – juni 1994

Op de Tarcisiusschool zitten leerlingen die tijdens het opgroeien ontwikkelings-, gedrags-, en leerproblemen ondervinden. Op deze school voor Speciaal Onderwijs gaf ik 2 dagen per week les aan jongeren met een speciale onderwijs- en begeleidingsvraag. Mijn lessen varieerden van kookles tot biologielessen. De lee ijden van de leerlingen varieerden van 6 tot 14 jaar.

Reisbegeleider Beauty & Health kuuroorden
Fontana | Arnhem
juni 1988 – mei 1991

Tijdens deze periode heb ik diverse reizen begeleid naar kuuroorden in o.a. Bulgarije, Roemenie en het voormalig Joegoslavie. Vanuit Nederland ging ik met groepen gasten op reis en begeleidde hen tijdens het verblijf in het kuuroord. Mijn taken varieerden van vertalen tijdens gesprekken met medici en begeleiden op excursies tot het ontzorgen van de gasten.

Gentil Organisateur
Club Med | Bahama’s
mei 1988 – september 1988

Als assistent hoofd huishouding in het ClubMed resort Eleuthera/Bahama’s inspecteerde ik dagelijkse de huizen en hotelkamers nadat de housekeeping de schoonmaak had uitgevoerd. Alle medewerkers in de resorts van Club Med worden Gentil Organisateur genoemd omdat iedereen die er werkt gastheer/gastvrouw is en altijd voor de gasten klaar staat om te entertainen met evenementen en activiteiten of te helpen bij vragen.

>>>